Μιχάλης Οικονόμου : Βράβευση από το Δήμαρχο / Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη .

Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνουν παντρεμένοι και υπενθυμίζουν τις διακρίσεις κατά των ομόφυλων . Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη . Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα .

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. "ΤÎ' ΚÎ'ΛΥΤΕΡÎ' ÎœÎ'Σ ΧΡΟΝΙÎ'
"ΤÎ' ΚÎ'ΛΥΤΕΡÎ' ÎœÎ'Σ ΧΡΟΝΙÎ' from www.happytv.gr
Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και «παντρεύτηκαν». Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα.

Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους .

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη . Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνουν παντρεμένοι και υπενθυμίζουν τις διακρίσεις κατά των ομόφυλων . «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και «παντρεύτηκαν». Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες).

Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο.

«η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . «Υπάρχει πολύ φως γύρω σας
«Υπάρχει πολύ φως γύρω σας from media-flix-gr.s3.amazonaws.com
O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και «παντρεύτηκαν». Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο .

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40.

Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη . «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνουν παντρεμένοι και υπενθυμίζουν τις διακρίσεις κατά των ομόφυλων . Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και «παντρεύτηκαν». O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα.

«πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνουν παντρεμένοι και υπενθυμίζουν τις διακρίσεις κατά των ομόφυλων . Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα.

«η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Ομιλία Î
Ομιλία Î"ρ Χαράλαμπου from www.larissanet.gr
Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη . Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40.

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40.

Δευτέρα 18 οκτωβρίου 2021, 22:40. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και «παντρεύτηκαν». Παντρεύτηκε με τον γιώργο μακρή (φωτογραφίες). Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη . Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. «η πολιτεία δεν μας δίνει το δικαίωμα να κάνουμε πολιτικό γάμο», γράφει σε story του ο μιχάλης οικονόμου διαβάστε περισσότερα στο . Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους . «πίστις, ἐλπίς, ἀγάπη, τὰ τρία ταῦτα· μείζων δὲ τούτων ἡ άγάπη» ήταν το σχόλιο που συνόδευσε την ευχάριστη ανάρτηση του μιχάλη οικονόμου. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής υπέγραψαν σύμφωνο συμβίωσης, δηλώνουν παντρεμένοι και υπενθυμίζουν τις διακρίσεις κατά των ομόφυλων . Δεν παντρευτήκαμε με πολιτικό γάμο γιατί η πολιτεία δε μας δίνει το δικαίωμα. Ο γνωστός ηθοποιός μιχάλης οικονόμου υπέγραψε σύμφωνο συμβίωσης με τον σύντροφό του, γιώργο μακρή, προχωρώντας τη σχέση τους ένα βήμα .

Μιχάλης Οικονόμου : Î'ράβευση από το Î"ήμαρχο / Μετά το σύμφωνο συμβίωσης με το οποίο επισημοποίησαν τη σχέση τους, ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής ετοιμάζονται τώρα για τη .. Ο μιχάλης οικονόμου και ο γιώργος μακρής έκαναν το επόμενο βήμα στη σχέση τους και «παντρεύτηκαν». O mιχάλης οικονόμου, ανακοίνωσε με τρυφερές φωτογραφίες στον προσωπικό του λογαριασμό στο. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης σε δημαρχείο. Οι ηθοποιοί μιχάλης οικονόμου και γιώργος μακρής ενώθηκαν, υπογράφοντας σύμφωνο συμβίωσης. Μία από τις πιο ευτυχισμένες μέρες της ζωής τους .